VALOKUVAUS

Valokuvalla on erityinen voima. Se luo mielikuvia, vahvistaa muistoja ja tuo esiin erityispiirteitä. 

 

Valokuva välittää vahvasti tarinaa, jonka sinä haluat jakaa. Jätä tarinasi tallentaminen meille ja voit itse keskittyä juonen kerrontaan. Tarkka silmä ja mielikuvitusta kameran takana takaavat onnistuneet ja persoonalliset valokuvat sinulle tai yrityksellesi.

 

Luontokuvaus Sisustuskuvaus Valokuvaus

 

YRITYSVALOKUVAUS

Kaipaako yrityksenne mielenkiintoisia fiiliskuvia yritysmateriaaleihin ja sosiaaliseen mediaan? Erottuvat ja persoonalliset henkilökuvat nettisivuille? Kenties tuote- ja tilakuvia tai tapahtumakuvauksia workshopeista, asiakastilaisuuksista, messuilta tai vaikka yrityksenne kesäjuhlista?

 

Peikola Creative tarjoaa juuri sinun yrityksellesi erikseen räätälöityjä kuvauspalveluja. Kuvien yksilöllisyys, kaupallinen käytettävyys sekä korkea laatu ovat prioriteettejamme yrityskuvauksissa.

 

Tuotevalokuvaus Toimitilakuvaus Yritysvalokuvaus

 

YKSITYISASIAKKAAT

Haluatko ammattimaisia valokuvia elämäsi tärkeistä hetkistä? Toteutamme henkilö- ja lemmikkikuvauksia niin studiossa, kotonasi kuin erilaisissa miljöissäkin sinun toiveitasi toteuttaen. Ikimuistoisten juhlien ikuistamisen voit myös jättää meidän harteillemme ja nauttia itse juhlahumusta.

 

Lapsikuvaus  Juhlakuvaus  Studiokuvaus

 

Ota yhteyttä ja kuulet lisää palveluistamme.