TILA- JA KONSEPTISUUNNITTELU

TILA- JA KONSEPTISUUNITTELULLA VIRTAA LIIKETOIMINTAAN

 

Asiakkaat kaipaavat elämyksiä. Tuotteen ympärille on tärkeää rakentaa tarina asiakkaan kokonaisvaltaisen kokemuksen varmistamiseksi. Kaikki yksityiskohdat ovat merkityksellisiä ja niistä kerätyn kokonaisuuden tulisi tukea yrityksen brändiä. Nettiostosten vastapainoksi kuluttajat arvostavat aisteja stimuloivia elämyksiä kivijalkaliikkeissä. Kosketeltavuus, tuoksut, äänet ja visuaalinen inspiraatio houkuttelevat kuluttajia edelleen. Kokonaisvaltaisella konseptisuunnittelulla asiakasvaatimuksiin on helpompi vastata ja luoda tuotteelle tai palvelulle muista erottuva tarina. Tarina, joka jää mieleen ja jota kerrotaan samalla tavalla riippumatta toimipaikasta, jälleenmyyjästä, työntekijästä tai markkinointikanavasta. Brändiä tukevan kokonaisuuden on oltava saumaton jokaista yksityiskohtaa myöten.

 

Liike- ja toimitilojen sisustuksella on väliä.

 

Yrityksen visuaalinen ilme koostuu monista osatekijöistä. Liiketilan yleisilme, kalusteiden ja tuotteiden sijoittelu, tilaan sopiva valaistus, markkinointimateriaalit, esitteet ja hinnastot sekä näyteikkunat ovat kaikki tärkeitä osatekijöitä yrityksen imagon ja asiakkaiden mielikuvien muodostumisessa. Tilan visuaalinen ilme kuvastaa yrityksen brändiä ja toimii käyntikorttina ulospäin. Jokaiselle tilalle on omat odotuksensa ja tarpeensa, joihin vastaamalla tila saa aikaan sen mitä haluat. Menestyvän yritystoiminnan, uusia asiakkaita, lisämyyntiä. 

Peikola Creative on vähittäiskaupan ja ravintola-alan tarinoiden idearikas tuottaja. Suunnittelemme ja toteutamme uusia konsepti-ilmeitä, liiketilamuutoksia, pop-up myymälöitä, näyteikkunoita sekä messuosastoja. Kaikkiin on mahdollista saada suunnittelu- ja toteutuspalvelu avaimet käteen -periaatteella.

 

Sinä päätät – me toteutamme.

 

Täyden palvelun projekteja ammattitaidolla, tarkkuudella, tehokkuudella sekä aina käytännönläheisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuna. Myös tilan tai tapahtuman ilmeeseen sopivat esitteet, kutsukortit ja muut printit saat kätevästi kokonaisprojektin osana.

 

TEHDÄÄNKÖ TEILLEKIN JOTAIN UUTTA JA KIINNOSTAVAA?